Duran Birinci Sıradan Aday

Geçmişteki siyasi tecrübesi ile Kaynarca haklının sevgisini kazanan Sebahattin Duran, AK Parti İl Başkanlığı’nın teveccühüyle Kaynarca İl Genel Meclisi birinci sıra adayı gösterildi.

AK Parti İl Başkanı Şenol Morgül, AK Parti Kaynarca İlçe Teşkilatı kurucu üyesi olarak çeşitli görevlerde bulunan Sebahattin Duran’ın 29 Mart Yerel Seçimlerinde Kaynarca ilçesinden İl Genel Meclisi birinci sıra adayı gösterileceğini açıkladı.

Morgül, İl Başkanlığı’nın ısrarı üzerine Duran’ın meclis üyeliği teklifi kabul etiğini ifade etti. İl Başkanı Şenol Morgül, Sebahattin Duran’ın İl Genel Meclisi’nde Kaynarca’yı başarıyla temsil edip, ilçenin gereken hizmeti almasında etkin rol alacağına inandığını söyledi.

Duran Birinci Sıradan Aday

İl Başkanlığı’nın kendisini İl Genel Meclisine birinci sıra aday göstermesinin sahsı adına onur verici bir davranış olduğunu belirten Sebahattin Duran ise AK Parti ile Kaynarca’da çok daha farklı bir dönem yaşanacağını vurguladı.

Duran bu farklılığın oluşmasına katkı sağlayacak olmasının kendisini mutlu ettiğini kaydetti. Duran ”Seçim bölgemizde çalışmalarımıza kısa sürede başlayacağız. Adaylığımın ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]