Duran, Artık Yeni Görevleri İçin Heyecan Taşıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti.

Şehrin Başkan Duran'la değiştiğini ve farklı bir görünüme kavuştuğunu ifade eden meclis üyeleri "Başkanımız Aziz Duran şehrimizi hizmetleriyle bu günlere taşıdı" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis üyeleri, Yusuf Gökdemir, Feyza Çiloğlu, Turgut Karakaş, İmdat Akgünler, Bilal Babacan, Semra Baldoğan Başkan Duran'ı makamında ziyaret etti. Başkan Duran'la sohbet eden meclis üyeleri Sakarya'ya büyük hizmetler veren ve güzel eseler kazandıran Başkan Duran'ı unutmayacaklarını söyledi.
Onur Duyuyoruz

Şehrin Başkan Duran'la değiştiğini ve farklı bir noktaya taşındığını ifade eden meclis üyeleri,
"Başkanımız Aziz Duran şehrimizi hizmetleriyle bu günlere taşıdı. Sakaryamız başkanımızın başarı çalışmaları hızla büyük bir değişime uğradı. Başkanımızla birlikte çalışmaktan büyük onur duyuyoruz" dedi.
Farklı Görevlerde Çalışmaya Hazırım

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Duran, "15 yıldır sürdürdüğüm belediye başkanlığı görevim kısa bir zaman sonra tamamlanıyor. Her görevin bir bitişi vardır. Görevim boyunca bu şehre hizmetlerin en iyisini kazandırmaya çalıştım. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık. Hep birlikte büyük projelere imza attık. Her zaman Sakarya yararına çalışan büyük bir aile olduk.  Sizlerle çalışmaktan ve şehrimize 3. dönemdir belediye başkanlığı yapmaktan onur ve gurur duydum. Sakarya sevdalısı olarak bundan sonraki yıllarda da Sakarya'nın gelişimine katkı sağlayacak farklı görevlerde çalışmaya hazırım"
diye konuştu.

Başkan Duran, günün anısına meclis üyelerine Adapazarı'nı tanıtıcı kitap hediye etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]