Duran, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, milletin hizmetkarı olduklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Erenler Gençlik Kolları'nın daveti üzerine parti gençleriyle bir araya geldi. Parti girişinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Bekirpaşa Belediye Başkanı Yakup Alaylı, AK Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykan ve gençler tarafından karşılanan Başkan Duran, gençlere Sakarya'da hayata geçirdikleri projeleri ve yapmayı düşündüklerini anlattı. "Bundan sonraki dönemlerde alt yapıda yapılacak iş yok" diyen Başkan Aziz Duran, "Sakaryamızın altyapısı tamamlandı. Gelecek dönemlerde hep yerin üzerinde çalışacağız. Yerin üzerinde diyorum ama yolların asfaltlanması çalışmalarımızın çoğunu da bitirdik. Yollarımızın asfaltlanması yüzde 85 oranında tamamlandı. Bundan sonra Sakarya'da çevre projelerine önem vereceğiz. Sakarya markalaşma yolunda hızla ilerliyor. Sakarya'nın geleceği aydınlık, yarınlarımız çok daha güzel olacak" dedi.

Zor Günleri Geride Bıraktık

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Başkan Aziz Duran, "AK Parti'nin belediyeciliğini herkese gösterdik. Biz, milletimizin hizmetkarıyız. AK Parti değişimin ve gelişimin adresidir. Sakarya iradesini değişimden, gelişimden, ilerlemeden yana göstermiştir. Bu anlayışla siyaset yaptık ve bugünlere böyle geldik. Çok zor günler geçirdik ama milletimize hizmet etme aşkımız bizi motive eden güç oldu. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Zorlandığımı hissettiğim an arabama atladım ve tek başıma halkımın arasına karışarak oturdum. Taleplerini dinledim. Halkımızın bizden beklentileri beni motive etti. Başkanım senden köyümüze asfalt istiyoruz, temiz su istiyoruz" açıklamaları bana çalışma azmi verdi. Zor günleri geride bıraktık, Sakarya geleceğe emin adımlarla ilerliyor" diye konuştu.

Duran'a Teşekkür

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de, Erenler'e yaptığı katkılardan dolayı Başkan Duran'a teşekkür etti. Gençler adına söz alan AK Parti Erenler Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykan ise, "Başkanımızla 15 senedir beraberiz, ne zaman gitsek bizi geri çevirmedi. Erenlere çok hizmetler yaptı, ben Erenler gençliği olarak değil, Erenler halkı olarak kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]