Dünyayı Sizin İçin Ekranlarınıza Taşıyoruz

2005 yılından bu yana müşteri memnuniyetini esas alan hizmet anlayışıyla uydu sistemleri üzerine faaliyet gösteren Aybil Elektronik, uydu sistemleri üzerine Sakaryalılara kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Aybil Elektronik, Kampüs Cafe 264 Park, Erenler Evim Otel, Çark Caddesi Bigg Cafe'nin de aralarında bulunduğu referans listesine bir yenisini daha ekledi.

2005 yılından bu yana maddiyatın her zaman arka planda tutulduğu iş prensibiyle hareket eden Aybil Elektronik, Ayçiçek Vadisi'nde 1208 dairenin uydu ve santral sistemini tamamladı.

"Dünyayı Sizin İçin Ekranlarınıza Taşıyoruz" sloganı ile yola çıktıklarını ve hizmete başladıkları andan itibaren çok yol katettiklerini dile getiren Aybil Elektronik yetkilileri konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; Firmamız 24.08.2005 tarihinde Serdivan'da hizmete başlamıştır.

4 senelik süre zarfında şu an bulunduğu konuma gelen firmamız halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet prensibimiz bizi kısa zamanda ulaşmak istediğimiz mevkilere getirmiştir.

Sizlerle birlikte kısa zamanda daha da ileriye gideceğimizden şüphemiz yoktur. Uydu sistemi ağırlıklı olup Sakarya Redline bölge bayisi olan firmamız 1208 dairelik Ayçiçek Vadisi'nin uydu ve santral sistemini tamamlamanın gururunu yaşamaktadır."

Aybil Elektronik için tıklayın.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]