Dünyanın 5. büyük fuarında Sakarya'yı temsil ettiler

Dünya’nın 5. Büyük fuarı olan Emıtt2016’da Sakarya’yı sadece Taraklı Termal Turizm ve Taraklı Belediyesi temsil etti.

Taraklı Termal Turizm EMİTT 2016’da

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen 70 ülkeden yaklaşık 4 binin üzerinde katılımcının yer aldığı Dünya’nın 5. Büyük fuarı olan 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT 2016) Sakarya’dan sadece Taraklı Termal Turizm A.Ş. ile Taraklı Belediyesi standı ile katıldı.

Dünya’nın 5. Büyük fuarı olan ve bu yıl 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve 70 ülkeden yaklaşık 4 Binin üzerinde katılımcının yer aldığı 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2016) sona erdi. Fuar alanında Sakarya’yı temsilen tesis bazında bir ASKARYA Grup Yatırım A.Ş. iştiraki olan Taraklı Termal Turizm A.Ş. ile Taraklı Belediyesi stant açarak yer aldı. Her yıl katılan ve bu yıl katılmayan Sakarya’yı ilini sadece Taraklı Termal Turizm ve Taraklı Belediyesi sayesinde en iyi şekilde temsil edildi. Taraklı Termal Turizm’i; Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Hasan Alayoğlu, Serdar Tütüncü ve Fatih Genç temsil etti.

Gönül isterdi ki Sakarya temsil kamu idareleri ve özel iştirakler ile daha güçlü bir şekilde temsil edilebilirdi.

Dünya’nın 5. Büyük Fuarı EMITT 2016 hakkında izlenimlerini aktaran Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç: “Firma olarak Sakarya’nın tanıtımı için var gücümüzle çalıştık. Gönül isterdi ki illerin kültürel ve turistik mirasını tanıtma imkanını bulduğu böylesine büyük çaplı bir organizasyonda Sakarya’mız gerek kamu idareleri gerek özel iştirakler ile daha güçlü bir şekilde temsil edilebilirdi” dedi.

“Şehrimiz inşallah turizm alanında hak ettiği yere gelecektir”

Sakarya’nın her alanda Türkiye’nin pırlanta şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç; Fuarda Sakarya’yı temsilen açılan Taraklı standını da ziyaret ettiklerini ifade ederek; "Taraklı ilçemizin turizm değerlerini tanıtmak için açılan standımız gerçekten çok güzel olmuş. Fuarın dikkat çekici stantlarından birisiydi. Şehrimizin tanıtımı için çaba harcayan tüm kurum, kuruluş ve halkımıza teşekkür ederiz. Sakarya, turizm değerleri oldukça fazla olan bir destinasyondur. Şehrimiz inşallah turizm alanında hak ettiği yere gelecektir" şeklinde konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]