Dünya Üçüncüsü Zeren, Hendek'i Salladı

Fas'ın Rabat şehrinde yapılan Dünya Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan Kerem Ali Zeren için Hendek ilçesinde karşılama töreni düzenlendi.

13-14-15 Kasım 2009 tarihlerinde Fas'ın Rabat şehrinde yapılan Dünya Gençler Karate Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü ve Milli Takım sporcularından Kerem Ali Zeren, için Hendek Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kerem'in ailesi, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kerem, tören alanına gelmeden şampiyonadan derece almadan dönen Büşra Tosun ve Antrenörü Nurkan Kayacık ile birlikte arabayla önce şehir turu attı. Daha sonra Kerem, Büşra ve  antrenörü Nurkan Kayacık alkışlar arasında tören alanına geldi. Vatandaşlar Kerem'i sloganlar ve alkışlarla karşıladılar.


Törende bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kerem'in Hendek'in gururu olduğunu belirterek, “Hendek ülke genelinde her spor branşında hem ülke hem Avrupa hem de dünya şampiyonalarında dereceler elde etmiş sporcularımızın odağı olmuş durumundadır. Daha önceden sporcularımızı teşvik adına verdiğimiz sözler vardı. Bu sözümüz doğrultusunda Avrupa şampiyonu olan sporcularımıza araba, dünya şampiyonlarımıza da ev vereceğimizi taahhüt etmiştik. Bugün gönlümüz, sporcularımızın şampiyonada birincilik elde etmelerinden yanaydı ki bizlerde onlara evlerini verebilseydik. Ancak inanıyorum ki gelecek dönemlerde mutlaka bunu başaracaklardır. Sporcularımıza verdiğiniz manevi desteklerinden dolayı Hendek halkına ve onları yetiştiren hocalarına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İnci, şampiyonada üçüncülük kürsüsüne çıkan Kerem Ali Zeren'e ve Karate hocası Nurkan Kayacık'a birer adet Cumhuriyet altını takarak tebrik etti.

Törende Hendek Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığı adına da  Kerem ve Nurkan Kayacık'a yönetim kurulu üyesi Özcan Menteş tarafından birer adet cumhuriyet altını takıldı. Törene katılan vatandaşlar da Kerem'i, antrenörünü ve ailesini tebrik ettiler.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]