Dünya Tüketici Hakları Günü Kutlanacak

Sakarya Ticaret İl Müdürü Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Özcan Keskin, hakem heyetinde yer alan kamu, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile birlikte bir toplantı yaparak kutlama programının yol haritasını belirledi.

Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıya Sakarya Ticaret İl Müdürü Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Özcan Keskin başkanlık ederken, Büyükşehir Belediyesi, üniversite, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tüketici Derneği Temsilcileri, SATSO temsilcileri ve SESOB Temsilcileri katıldı.

Sakarya Ticaret İl Müdürü Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Özcan Keskin her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Mart tarihinde kutlanacak “Dünya Tüketici Hakları günü” dolayısıyla bir dizi kutlama programı hazırladıklarını, ödül törenlerinin de yer alacağı kutlamalara tüm tüketicileri davet etti.

Keskin, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da, 15 Mart Dünya Tüketiciler gününü birlikte kutlayacağız. Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü ve Tüketici Hakem heyetleri başkanı olarak tüketicilerin, basın yayın organları ve kurumların da ödüllendirileceği hafta içinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Kutlamalarda Milli Eğitim Müdürlüğünü bu işin içine katmak istiyoruz. Öğrenciler bizim için çok önemli. Öğrencileri bilinçlendirirken, velileri de bilinçlendirmiş olacağız. Bunun yanında bayanlara yönelik meslek edindirme kursları düzenleyeceğiz. Burada kimlere ödül vereceğimizi ve kutlama programının yol haritasını belirlemek için toplandık” dedi.

Toplantıda SATSO adına söz alan Behlül Bayrak ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, tüketici haftasında tüketiciye en yararlı firmalara çeşitli ödüller vereceklerini söyledi. Bayrak, tüketici hakem heyetlerine konusunda uzman kişilerin görevlendirildiğini belirterek, “Biz bir yıldır bu heyette göre yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. SATSO'da kendi üyelerini bu konuda tüketiciye en yararlı firma ödülü verecek. Tüm firmalar SATSO'ya başvursun” diye konuştu.

Dünya Tüketicileri Haftası kutlamaları 15 Mart 2010 tarihinde AFA Kültür Merkezinde düzenlenecek programla kutlanacak.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]