Dünya Şampiyonu ve Oğulları Hür Fm’de!

Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası'nda tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonu olan Sakaryalı milli güreşçi Kamil Özdağ ve kendisi gibi güreşçi olan oğulları, bu akşam Hür Fm dinleyicileriyle buluşuyor.

Şampiyon baba ve 3 oğlu Hülya Sürücü ile Detay Programının konuğu oluyor.

Dünya Şampiyonu Kamil Özdağ ile güreşçi olan oğulları Fatih, Talha ve Oğuzhan’ın başarı öykülerinin ele alınacağı Detay, saat 19.00’da başlayacak.

2007 yılında Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonu olan, bu yıl Ankara'da gerçekleştirilen turnuvalar sonrasında da yine dünya şampiyonluğunu elde eden Kamil Özdağ ve oğullarının konuk olacağı Detay'ın ilgi ile dinlenmesi bekleniyor.

Ankara Aski Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaların ilk ve ikinci turlarında İranlı rakiplerini tuşa getiren, üçüncü turda Fransız rakibini sayı tuşuyla yenerek finallere katılmaya hak kazanan, son olarak finallerde yarıştığı Rus rakibini de yine sayı tuşuyla yenerek dünya şampiyonu olan Kamil Özdağ'ın şampiyonluğu elde edinceye kadar geçen süreçte yaşadıkları, oğullarının kendisine verdiği destek ile ayrı ayrı başarı hikayelerinin konu edileceği Hülya Sürücü ile Detay Programını 92.1 frekansından ve hürce.com internet adresinden canlı olarak dinleyebilirsiniz.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]