Dünya Şampiyonu Sesli, Kaymakam Makamında!

2012 yılında yapılacak Olimpiyatlar için Atletizm Milli Takımı kadrosunda da yer alan dünya şampiyonu öğrencimiz Kübra Sesli, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli’yi ayrı ayrı ziyaret etti.  

Estonya’da düzenlenen 2009 Dünya Liselerarası Puanlı Atletizm müsabakalarında; 400 metre engelli ve 3 adım uzun atlamada Türkiye rekoru kırarak Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Kübra Sesli, 80.yıl Cumhuriyet Lisesi Müdürü Sedat Aydın, Beden Eğitimi Öğretmeni Zeki Balta ve Antrenörü Atakan Gündoğdu ile birlikte anlamlı iki ziyarette bulundu.

Sakarya'nın Adını Duyurdu

Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, başarılı sporcuyu ve öğretmenlerini kutlayarak, Kübra Sesli’den derslerinde de spor yaşamındaki gibi başarılı olmasını istedi.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli de ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Sakarya’nın adını dünya klasmanında duyuran milli sporcuyu ödül vererek kutladı.

Öğretmen Olmak İstiyormuş

Atletizm dalındaki başarılarıyla ülkemize ve ilimize büyük gurur yaşatan milli sporcumuz Kübra Sesli kazandığı başarılarda okul müdürünün ve öğretmenlerinin büyük payı olduğunu belirterek, amacının eğitimini başarıyla sürdürmek ve Spor Akademisi’nde okuyarak ileride iyi bir Beden Eğitimi Öğretmeni olmak istediğini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]