Dünya Kuran-ı Kerim'i okuma 1.'leri Sakarya'da

Sakarya Büyükşehir Belediyesi çok değerli bir hizmeti daha iftar sofralarında vatandaşlara sunuyor.

Dünya sıralamasına giren hafızları Sakarya’da misafir eden Büyükşehir Belediyesi, iftar programlarında onları vatandaşlarla buluşturuyor. Hafızlar bambaşka bir ziyafet sunarken, Ramazan ayının manevi havasını Sakaryalıların gönüllerine işliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından “Mahallemizde İftar Var” projesi kapsamında ilçelerde düzenlenen iftar programları Karapürçek Aile Çay Bahçesi’nde kurulan iftar sofraları ile başladı. İftar programlarında ayrıca Dünya sıralamasına giren hafızlar vatandaşlarla buluşuyor. Daire Başkanı Davut Yüce, “Gerçekleştirdiğimiz iftar programlarında vatandaşlarımızla birlik beraberliği ve paylaşma duygusunu en üst seviyede yaşıyoruz. İftar programlarımızda Dünya ve Türkiye Kuran-ı Kerim okuma 1’incileri vatandaşlarımıza Kuran tilavetinde bulunarak Ramazan ayının manevi atmosferine katkıda bulunuyorlar” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iftar programlarında sırasıyla Ali Tel, Fatih Bilir, Adem Kemaneci, İshak Danış, Metin Çakar, Fatih Kaya, Mehmet Bilir, Ali Derman, Ekrem Nalbant, Bünyamin Topçuoğlu, Suat Gözütok, Ahmet Kanalı ve Rıza Günay vatandaşlara Kuran ziyafeti sunacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]