Dünya Karate Şampiyonası'nda Dünya İkincisi Oldu

Fas'ta yapılan Dünya Karate Şampiyonası'nda Dünya ikincisi olan Şeyda Burucu başarısından dolayı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar tarafından ödüllendirildi.

Serdivanlı başarılı sporcu Şeyda Burucu'nun şubat ayında yapılacak olan 2010 Dünya Şampiyonası'nda da ülkemiz adına yarışacak olması nedeniyle, hem başarısını ödüllendirmek hem de gelecekteki başarıları için motive etmek amacıyla Serdivan Belediye Başkanlık makamında ödül töreni düzenlendi. Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen ödül törenine Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali İhsan Çokal,  AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve belediye meclis üyeleri katıldılar.

Hocası Mustafa Solmaz'ın da eşlik ettiği ödül törenine katılan Şeyda Burucu, hedefinin “kaçırdığı dünya şampiyonluğunu elde etmek” olduğunu ifade etti. Kendisini tebrik eden ve ödüllendiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, ''Ülkemizi her alanda başarıyla temsil eden insanlarımızla gurur duyuyoruz. Bunu başaran bir de hemşehrimiz olunca gururumuz kat kat artıyor. Şeyda kızımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, kendisi şubat ayında yapılacak müsabakalarda finalde görmek istiyoruz. Sayın Kaymakamımızla birlikte final maçında seni desteklemek için orada olmaya çalışacağız''  dedi.

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser ise Şeyda Burucu'nun başarısından gurur duyduklarını ifade ederek, ''Kızımız inşallah daha büyük başarılarla bizi gururlandırmaya devam edecektir. Hem kızımızı hem onu yetiştiren babasını ve hocasını kutluyorum'' diye konuştu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]