Düğününüz Problemsiz mi Geçsin İstiyorsunuz?

Evlenmeye mi karar verdiniz?
Düğünümde her hangi bir problem çıkar diye uykularınız mı kaçıyor?
Bu mutlu gününüz kusursuz mu tamamlansın istiyorsunuz?

Salon Atasoy; bu mutlu gününüzü sorunsuz tamamlamanız için hizmetinizde. Göz dolduran mekanı, özenle oluşturulmuş iç dekorasyonu, meşale ve sis makineleriyle Salon Atasoy, sizlere rüya gibi bir düğün fırsatı sunuyor.

1500 M2Lik Mekan

İster yemekli bir düğün yapın, isterseniz yemeksiz. Salon Atasoy; 1000 kişilik kapasitesi, 1500 m2lik mekanı, profesyonel aşçıları, güleryüzlü personeliyle sizlere kusursuz hizmet veriyor.

Düğünüzü Ölümsüzleştirin

Bu salonda hiç bir şey unutulmamış. İşte size düğünüzü ölümsüz kılma fırsatı. Sizler düğünüzde orkestra ve ses sanatçılarıyla doyasıya eğlenirken, Salon Atasoy sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinizle gerçekleştirilir.

Salonun her bir yerinden izlenebilmesi için yerleştirilmiş dev projeksiyon ekranıyla da düğününüz salonun her yerinden rahatlıkla izlenebilir.

Ayrıca; düğün heyecanı ile sizler gelin odasında beklerken, salonun içerisinde olup bitenleri merak ediyorsanız; içeride olanları gelin odasındaki tv ekranından izleyebilme fırsatına da sahipsiniz.

Kusursuz Hizmet

Düğününüz sırasında çıkan herhangi bir anlaşmazlık bu mutlu gününüzü mahvetsin istemiyorsanız; Salon Atasoy, kapı, araç ve güvenlik görevlileri ile sizlere sorunsuz bir düğün yaşatacak.

Bu Salonda Yok Yok

Sizler en mutlu gününüze bir masal tadında yaşarken, misafirlerinizin çocukları da çocuk parkında keyifli anlar yaşayacaklar.

Ayrıca Salon Atasoy'da; ebeveyn bebek odası, vestiyer, fuaye, gelin odası, sanatçı kulis odaları gibi farklı bölümler de  bulunuyor.

Salon Atasoy için  tıklayın.

Salon Atasoy için  tıklayın.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]