Düğün konvoyunda kaza: 4 yaralı!

Akyazı ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Yeni Cami mevkiinde meydana gelen kazada, düğün konvoyunda bulunan Faruk A. idaresindeki 34 AET 82 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 54 HU 933 plakalı Necip Ö. yönetimindeki minibüs ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırıma çıkarak durabildi.Kazada otomobil sürücüsü Faruk A. ile aynı araçta bulunan Fatma A. (58), Ayşenur A. (18) ve Şeyma B. (19) yaralandı. Yaralılar, ambulans ve özel araçlarla Akyazı Devlet Hastanesi\'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Faruk A., ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne, Fatma A. ise Toyotasa Acil Yardım Hastanesi\'ne sevk edildi.
Akyazı İlçesi'nde kaldırımda bekleyen 2'si öğrenci 4 yayanın minibüsün otomobile çarpması sonucu ölümden döndükleri an bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Görüntülerde kazayı gören bir araç sürücüsü aracının el frenini çekmeden bırakması nedeniyle aracın ilerlemesi ve yanında bulunan kişinin koşarak aracı durdurma çabaları da yer alıyor. Akyazı ilçe merkezinde 4 gün önce bir otomobil ve minibüsün karıştığı trafik kazasının görüntülerinde 2 öğrenci yanlarına gelen bir kişiyle cadde kenarındaki sokak başında beklerken, karşı istikametten gelen midibüs, sağ şeritten hızla sola dönüş yapan otomobile çarpıyor. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ara sokağa girerken sokak başında bekleyen öğrenciler ve sokakta yürümekte olan 2 yaya koşarak üzerlerine gelen midibüsten kurtuluyorlar.

Bu esnada kazayı gören beyaz jipli kişi ise otomobilinin el frenini çekmeden koşarak olay yerine giderken, lüks cip araç karşı sokağa doğru ilerlemeye başlıyor. Araçtan inen 2'nci kişi aracın ilerlediğini görünce koşarak aracı durdurmak istiyor ama araç kaldırıma çıkıyor

Tüm bunlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]