DR. Yılmazer, Meclis üyeleriyle bir araya geldi

Ak Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Yılmazer, Meclis üyesi adaylarıyla yemekte bir araya geldi.

Metehan Konakları Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Ak Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Yılmazer, Meclis üyesi adayları; Günnur Çelik, Ayşe Kösemen, İsa Sezer, Mümin Kamil Pir, Zeki Kovar, Özcan Yavuz, Cengiz Emil, İsa Cebeci, Osman Şükrü Memi, Sedat Balkaya, Emre Kibar, Adem Gündoğdu ve Y.Meclis üyesi adayları; Osman Onbaş, Erdem Tanta, Ali Fuat Yılmazer, Salih Akşan, Uğur Şahin ve Celal Şirin katıldı.

Yemekte konuşma yapan Dr. Yılmazer, biz bir aileyiz diyerek başladığı konuşmasında, “ Meclis üyesi  adayı arkadaşlarımdan beklentim seçim sürecinin Sapanca’nın kaderine etki edecek, ufkunu şekillendirecek ve yarınlarına yön verecek bir seçim olduğunu unutmadan çalışmalarına yön vermeleridir” dedi.

30 mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin çok önemli bir kavşak noktası olduğunu belirten Yılmazer, “30 Mart yerel seçimi Sapanca’nın olduğu kadar Türkiye’nin de kaderini etkileyecek bir seçimdir. Bu nedenle hep beraber özverili ve daha dikkatli bir şekilde çalışmalıyız" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]