Dr. Yılmaz; "Projelerimizle Sapanca'yı dokuyacağız"

Adalet ve Kalkınma Partisi, Sapanca Göl Mahallesi\'ndeki seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Ak Parti ilçe Teşkilatının ve Meclis üyesi adaylarının tam kadro katıldığı açılışa, Enver Kılıç ve DP İlçe Başkanı Kemal Çömlekçi de hazır bulundu.

Büyük ve coşkulu bir kalabalığın önünde konuşma yapan Ak Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Yılmazer, her sapancalının doğduğu yere görev yapma sorumluluğu olduğunu belirterek kendisininde görev yapma sorumluluğu ve bilinci içerisinde bu göreve talip olduğunu ve Sapanca’nın hizmetkarı olmak için yola çıktığını söyledi.

Sapanca’yı turizm, eğitim ve dış mekan süs bitkiciliği alanlarında daha ileriye götürmek istediklerini belirten Dr. Yılmazer; “Bu alanlarla ilgili 100 sayfalık seçim beyannamemizi sizlere sunduk, işte bizlerin farkı bu. Baksınlar, incelesinler, bizlerin vizyonu, bizlerin yapacağı projeleri tek tek görsünler. Öncelikle ak hizmetlerin devamı için, devletin sürekliliği bağlamında devam eden projeleri tek tek bitireceğiz. Ondan sonra öncelikli belirlediğimiz üç alanda, projelerimizle adım adım Sapanca’yı dokuyacağız. Benim öncelikli tek derdim Sapanca halkıdır. Sapanca halkı içerisinde de gençlerimizdir. Ben inanıyorum ki gençlerimiz bizlere sahip çıktıkça, bizlerde onlara sahip çıkacağız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize her türlü derdinde yanında olacağımıza buradan söz veriyorum. Gençlerimizin işi, aşı ve eğitim süresince sürekli yanında olmak  ve gençlerimizin spor faaliyetlerinin her yönüyle onların boş vakitlerini değerlendirmek, eğitimli ve dinamik bir genç yapmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam\'ın Sapanca ziyaretinde, her türlü desteği vereceği sözünüde burada da hatırlatan Dr. Yılmazer, “Bununla ilgili İtalyan kampı ile ilgili sürpriz bir proje hazırladık. Bu proje netleşince sizlere açıklayacağız. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Kültür ve Kongre Merkezinide Sapanca’ya kazandıracağız” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]