Dr. Hasan Balaban, Hanımlara Seslendi

MHP Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban, partisinin kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıda kadınlara yönelik projelerini anlattı.

MHP Serdivan İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen seçim toplantısına Milletvekili Münir Kutluata, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu ve yaklaşık bin kişi katıldı. Serdivan Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıda konuşan MHP Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban, seçilmesi durumunda hanımlara yönelik uygulayacağı projeler hakkında bilgi verdi.

'Serdivan'ı seviyorum, doktorumu destekliyorum' sloganıyla yerel seçime hazırlandıklarını belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Balaban, "Amacımız siz kadın dostlarımızı bir araya getirmek ve ortak duygularımızı, sorunlarımızı paylaşmayı sağlamaktı. Teşkilatımızın Türk kadınına verdiği önemi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bizler hanımlarımızın daha aktif daha girişken ve daha üretken olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu konuda sizlerin ilgisine ve desteklerine ihtiyacımız var" dedi.

MHPli kadınlar da, yerel seçimde çok çalışacaklarını belirterek seçimi kazanacaklarını söyledi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]