Dr. Hasan Balaban, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

MHP Serdivan İlçe Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in iktidardan olmayan belediyenin, iktidarla zıtlaşan belediyenin projesi Ankara'dan geçmez sözüne tepki göstererek, "Belediyeler arasında ayrımcılık yaptıkları ortaya çıktı. Bu sözler ayrımcılık yaptıklarının itirafıdır" dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in iktidardan olmayan belediyenin, iktidarla zıtlaşan belediyenin projesi Ankara'dan geçmez sözüne bir tepki de MHP Serdivan Belediye Başkan adayı Dr. Hasan Balaban'dan geldi.

Bakanın sözlerinin tehdit anlamına geldiğini ileri süren Dr. Hasan Balaban, "Bu sözler tehdit anlamına geliyor. Ama seçimler de seçmenimiz bunlara gereken dersi verecektir. Sakarya 15 yıldan bu yana onların elinde. Ama Sakarya kendi dedikleri gibi yüz üstü sürünüyor. O zaman mevcut belediye başkanı ile Ankara zıtlaşmış. Onun için Sakarya'da hiçbir çalışma yok diyerek kendi açıklamaları ile kendilerini bağdaştırıyor. Seçim dönemlerinde yapılan yardımlar, iktidarın vatandaşa bakış açısını ortaya koyuyor. AK Parti vatandaşı 2'nci sınıf olarak görüyor. Vatandaş bunlara pabuç bırakmayacak" dedi.

Balaban, "Eskişehir'i 2 dönemdir Demokratik Sol Parti'li (DSP) belediye başkanı yürütüyor. Eskişehir, Türkiye'de elle gösterilecek iller arasında. Şehrimiz Sakarya ise yaşanabilir şehirler arasında 46.sırada. AK Parti yetkilileri Sakarya'yı hiç görmemişler" dedi. 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]