Dr. Enver Ören Ortaokulu'ndan, Başkan Soykan'a teşekkür

Akyazı Kuzuluk Dr. Enver Ören Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri, Okul Aile Birliği ve öğrencilerinden oluşan bir grup Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Akyazı Kuzuluk Dr. Enver Ören Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri, Okul Aile Birliği ve öğrencilerinden oluşan bir grup, tamamı Kuzuluk Belediyesinin imkanlarını kullanarak bitirilen, Kuzuluk Dr. Enver Ören Ortaokuluna yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanı Bilal Soykan\'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı\'nın da bulunması okul heyetini memnun etti.

Ziyarete Okul Müdürü Serkan Yaşar, Müdür Yardımcısı Deniz Erden, Kuzuluk İlkokulu Müdürü M. Salih Şahin, Müdür Yardımcısı Murat Maçal, Okulun Türkçe Öğretmeni Murat Altınkaynak, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehtap Kara, Okul Aile Birliği Başkanı Reşat Esmer, Okul Aile Birliği Üyesi Nursel Aydın ve Öğrenciler Sezer Sarı, Seval Altuntaş, Aysima Yıldız, Nisanur Kaplan, Mustafa Koray Sarı, Ayşenur Önlütürk, İbrahim Keser, Ceyhun Demirelli katıldı.

Öğrencilerden okul için teşekkür

Ziyaret sırasında okulun 8/A sınıfı öğrencisi Sezer Sarı tüm öğrenciler adına, “Böyle güzel bir okulu bizlere kazandırdığınız için size çok teşekkür ediyoruz” diyerek, Belediye Başkanı Bilal Soykan\'a çiçek buketi sunarken Okul Müdürü Serkan Yaşar da Bilal Soykan’a yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Dr. Enver Ören Ortaokulu 25 Ekim 2013 tarihinde İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören\'in de katıldığı bir törenle hizmete açılmıştı. Kuzuluk Belediyesi tarafından yaptırılan okula, belediye meclisinin kararıyla, beldenin kalkınmasına büyük hizmetlerde bulunan ve ülke genelinde onlarca cami ve okul yaptırarak hiçbirine kendi adını vermeyen İhlas Holding\'in kurucusu merhum işadamı Dr. Enver Ören\'in adının verilmesi uygun görülmüştü. 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]