Dr. Aydın Yılmazer, Göl Mahallesi sakinleri ile buluştu

AK Parti Sapanca Belediye Başkan adayı Dr. Aydın Yılmazer destek bulmak için yaptığı seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Gündüzleri mahalle ve köy ziyaretlerinde mesai harcayan Yılmazer, geceleri de ev toplantılarına katılıyor.

Gittiği yerlerde yoğun ilgi ile karşılanan Yılmazer ve ekibi, hafta sonu yapacağı gezi ve ziyaret programına Sapanca Göl mahallesinden başladı. Sapanca\'yı kuşbakışı seyreden, mavi ile yeşil tonunun buluştuğu mahallelerinden biri olan Göl mahallesinin sakinleri AK Parti\'nin adayı Yılmazer\'i bağrına bastı. Seçim çalışmaları sonuna kadar Sapanca\'da \'çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız\' diyen Yılmazer, yaptığı açıklamada, “30 Mart\'ta yapılacak olan yerel seçimlere iki hafta kaldı. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Sapanca’mızın en güzel mahallelerinden birisi olan Göl mahallesinde seçmenimizle tanışma imkanı bulduk. Beni ve ekibimizi o kadar içtenlikle karşıladılar ki hepsine çok teşekkür ediyorum. Göl mahallesini kapsayan projeler hazırladık. Önümüzdeki haftadan itibaren bu projelerimizi tek tek açıklayacağız. Bugün bu mahallemizi nasıl adım adım dolaşıyorsak, halkımızın yetki vermesiyle yönetime geldiğimiz zaman da bu alanlarda, mahalle sakinlerimizle iç içe olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz halkımızın hizmetkarı olmak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Dr. Yılmazer, mahalle gezisinin ardından hasta ziyaretinde bulundu. Camicedit mahallesinde oturan Osman Kösemen\'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ziyaretine Yılmazer\'e Demokrat Parti Sapanca İlçe Başkanı Kemal Çömlekçi ile eski İl Genel Meclis Üyesi Enver Kılıç\'ta eşlik etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]