DP, Toçoğullarının Adaylığını Değerlendirdi

DP Sakarya İl Başkanı Mehmet Mangıroğlu, yerel seçimleri değerlendirerek, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama ise şu şekilde;

Özellikle bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyoruz 29 Mart Mahalli seçimleri Türkiyemizin ve milletimizin geleceği ile ilgili hayati önemi olan bir seçimdir. Halkımız biliyoruz ki gelişmeleri yakından izlemektedir. Demokrat Parti olarak hiçbir partinin aday belirleme yöntemi ve aday kriterleri konusunda yorum yapmayız. Ancak aynı aileden iki adayın gösterilmiş olması son derece düşündürücüdür. Halkımızın bu gelişmeleri yakından izlediğini ve sandıkta gereğini yapacağına inanıyoruz. 

Sakarya'da Çok Değerler Mevcut

Sakaryamızda bilgisi, birikimi, dürüstlüğü ve başarılarıyla kendini kanıtlamış çok değerlerimiz var. Biz Demokrat Parti olarak böyle bir değerle Sakaryalılarımızın huzuruna çıkacağız. Bütün adaylarımız geçmiş başarı ve hizmetleriyle topluma hizmet anlamında da çok önemli başarılara imza atacaklardır. Sakarya halkını bir ikilem içerisinden çıkaracak, kurtaracak olan bizim adayımızdır.

Çok yakında Sakarya kamuoyumuzun çok yakından tanıdığı belediyecilikte, şehircilikte, halka hizmette yepyeni bir sayfa açacak olan büyükşehir adayımızla diğer adaylarımızı kamuoyuna takdim edeceğiz.

En doğru kararı sonuçta halkımız verecektir.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]