Down sendromlu çocuğun büyük başarısı

Sakarya’nın down sendromlu özel sporcusu Fatma Çağla Demir, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti. Çağla, Avrupa Şampiyonası’na Hendek Gençlik Merkezi Yüzme Havuzunda hazırlanacak.

Çanakkale’de yapılan Marmara Bölge Şampiyonası’nda dört birincilik elde eden ve 14-15 Mayıs tarihlerinde de Ankara’da yapılan Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda üç birincilik, bir ikincilik alarak, Avrupa baraj puanını aşıp Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Çağla Demir’i, Başkan İnci altın takarak ödüllendirdi.

Çağla, Başkan İnci’ye Avrupa Şampiyonluğu sözü verdi

Hem Marmara Bölgesi’nde hem de Ankara’da düzenlenen Down Sendromlular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonası’na katılım için baraj derecelerini geçerek büyük bir başarıya daha imza atarak, Avrupa Şampiyonası barajını geçen tek bayan sporcu olarak Türkiye’yi temsil edecek olan Çağla, Başkan İnci’ye Avrupa Şampiyonluğu sözü verdi.
Başkan İnci, Çağla’yı ve ailesini tebrik ederek, Avrupa Şampiyonluğu beklediğini söyledi.

İnci\'den Çağla\'ya büyük destek

Çağla’nın şampiyonaya hazırlanmasında, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzunda antrenmanlarını yapma desteği verdi. Çağla haftanın altı günü antrenörü ile birlikte Hendek Gençlik Merkezi Kapalı Yüzme Havuzunda, 17 Eylül de Portekiz’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmak için antrenman yapacak.
Turkuaz Yüzme Spor Kulübü özel sporcular branşının yöneticisi ve aynı zamanda Fatma Çağla’nın babası olan Orhan Demir, Başkan İnci’ye desteğinden dolayı teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]