Dorukkent Evlerinde Satışlar Artıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Korucuk’ta yaptırılan Dorukkent evleri hızla yükseliyor.

Toplam 3 bin adet yapılacak olan konutlardan ilk etabının büyük çoğunluğunun yapımı bitirildi. Şu ana kadar; 45 bloğun, yani 900 dairenin yapımı tamamlandı. 700 dairenin ise satışı gerçekleştirildi. 55 metrekarelik evlerin tümü tamamlandı ve satıldı. 75, 100 ve 120 metrekare olarak inşa edilen evlerin geriye kalanları içinse çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sakarya’nın hızla geliştiğini belirten Başkan Toçoğlu “Sakarya’mız hızla gelişiyor. Bu gelişim şehrimizin her alanında hissedildiği gibi mimarisine de yansıyor. Doğası ve modern yapılarıyla Sakarya’mızın değeri yükseliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak mutlu kentler, mutlu insanlar anlayışı ile yola çıkarak konut hamlesi başlattık. 3 bin konutun temellerini attık. İlk etapta tamamlanması planlanan 1160 konutun 45 bloğunun yapımını tamamladık. Binalarımız hızla yükseliyor. Her keseye uygun fiyatlarla satışa sunduğumuz bu evlerden isteyen herkes alabilir” dedi. 

Dorukkent evlerini görmek isteyenler için her cumartesi saat 13.00’da Büyükşehir Belediye binasının arkasındaki Dorukkent ofisinin önünden servis kalkıyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]