Domuz Gribiyle Mücadele Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ADASU) domuz gribi ve diğer bakterilere karşı dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Halk arasında 'Domuz Gribi' olarak bilinen H1N1 virüsüne ve diğer bakterilere karşı ADASU Genel Müdürlüğü tüm birimlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen çalışma ile ADASU Genel Müdürlük Binası, Şube Müdürlükleri, Teknik Birimler, ADASU'nun bütün vezneleri, Maltepe İçme Suyu Arıtma Tesisi, Karaman Atık Su Artıma Tesisi, Göl İçme Suyu Tesisleri, Hanlı'daki depolar, Akyazı Atık Su Artıma Tesisi ve Hendek Arıtma Tesisleri dezenfekte edildi.

ADASU Genel Müdürü Dr Rüstem Keleş, yaptığı açıklamada, "ADASU bünyesinde bulunan tüm birimlerimiz dezenfekte edildi. Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ADASU veznelerinde titizlik ile gerçekleştirilen bu uygulama ile virüslerin yayılmasına engel olmaya çalışıyoruz. ADASU olarak tedbirlerimizi almış durumdayız" dedi. Öte yandan Genel Müdür Rüstem Keleş dezenfeksiyon işleminde kullanılan 'Dezol' isimli maddenin az bulunan bir madde olduğunu ve insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etkisinin bulunmadığını da sözlerine ekledi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]