DOKAP Başkanı Yüce, Kaynarca Belediyesi'ni ziyaret etti

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi ( DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Zeynur Özel ile sohbet eden Ekrem Yüce, projeler ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Yüce ve beraberindekilere ilçeyi gezdirdi.

Ziraat Bankasının kuruluşunun 151\'inci yıl dönümü, Kaynarca Şubesi\'nde düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Törene Kaymakam Kemal Şahin, Belediye Başkanı  Zeynur Özel, İlçe Jandarma Komutanı Neşat Güneri, Emniyet Amiri Osman Ulusan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve şube çalışanları katıldı.

Şube Müdürü Aydın Köroğlu, Ziraat Bankasının 1862\'de "Memleket Sandıkları" adıyla Mithat Paşa tarafından kurulduğunu söyledi. "1881\'de bankaya dönüştürülmüştür" diyen Köroğlu, "Ziraat Bankası, bugün hissesinin yüzde 100\'ü devlete ait bir şirkettir. Ülke çapında bin 686 şubesi, 5 bin 934 ATM cihazı ve 24 bin personeliyle hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Şahin de "Ziraat Bankamız başta çiftçimiz olmak üzere vatandaşlarımıza yakın olmuş bir bankadır. Halkı sonuna kadar idare eden, kollayan bir bankamız kuruluş yıldönümü hayırlı ol
sun" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]