Doğrucan, üniversitelilere Sakaryaspor'u anlattı

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan, Asbaşkan Ali Seba; tataftar temsilcileri Emrah Karabulut, Serkan Taşkent ve Özgür Gürel’i “Beden Eğitimi ve Spor Yönetimi” dersi kapsamında üniversitelerinde ağırladılar.

Ayrıca seminere bölüm hocalarından Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı aynı zamanda dersin de hocası Yrd. Doç. Dr. Gülten Hergüner, Doç. Dr. Çetin Yaman, Okutman Adem Erbay, Okutman Sedat Uysal, Araştırma Görevlisi Nurullah Çelik katılım gösterdiler.

Seminerde Başkan Doğrucan, \'Kulüp yönetimi nasıl olur? Sporda organizasyon nasıl yapılır? Sporda sponsorluğun önemi nedir? Sakaryaspor’un şu an ki misyonu ve vizyonu, Sakaryaspor Kulübü ile ilgili gelecek planlarının neler olduğu\', gibi konularda engin bilgilerini öğrencilerle paylaşıp ardından gelen sorulara samimiyetle ve içtenlikle cevap verdi. Başkan Doğrucan, öğrencilere spor yönetimi konusunda her zaman yardımcı olacağına, Sakaryaspor gölge yönetiminde yer alabileceklerini ve kapılarınının her zaman öğrenci kardeşlerine açık olduğunu söyledi. İki saate yakın süren oldukça hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen seminer öğrenciler için de oldukça verimli geçti.

Seminer sonunda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencileri konuklara çiçek takdiminde bulundular ve ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]