Doğalgazcılarda Kupa Eren Isı'nın Oldu

SATSO’nun 7’inci Meslek Komitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Doğalgazcılar Arası Futbol Turnuvası”; önceki akşam Öner Halı Saha’da yapılan son ve final maçlarıyla tamamlanarak, sona erdi.

Bol gollü ve çekişmeli geçen maçlarda; şampiyonluk kupasının sahibi Cihan Tesisat’ı 10-1’lik skorla yenen, Taner Aş’ın sahibi olduğu Eren Isı (Ferroli) takımı oldu. Cihan Tesisat’ın (Baymak) ikinci olduğu maçta; Emsa Mühendislik’i 21-11 skorla yenen Adem Bilgen’in sahibi olduğu Hakiş Doğalgaz (Demirdöküm) takımı da üçüncü oldu.

13 golle gol kralı olarak önde olan Eren Isı’nın oyuncusu Suat, maçta 5 gol atsa bile, 12 golü bulunan ve son maçta 14 gol atan Hakiş’in golcü futbolcusu Uygun, toplam 26 golle rakibi Suat’ı geçerek, gecede gol kralı olarak, krampon şeklindeki kupasını aldı. SATSO’nun 7’inci Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen ve Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu final ve kupa gecesine; SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, AGDAŞ Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan katılarak, futbolcuları onurlandırdı.

Gecede şampiyon Takım Eren Isı’nın birincilik kupasını ve futbolcuların madalyasını SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, takım kaptan Seyit’e verdi.

İkinci olan Cihan Tesisat’ın kupasını ve futbolcuların madalyasını ise SATSO’nun 7’inci Meslek Komitesi Başkanı Adem Bilgen takım kaptanı Doğan Çatalbaş’a, verirken, Üçüncü olan Hakiş Doğalgaz’ın kupasını ve futbolcuların madalyasını AGDAŞ Pazarlama Müdürü Mücahit Alkan takım kaptanı Adem Bilgen’e verdi.

Gol Kralı Hakiş’in Futbolcusu Uygun Coşkun’un krampon şeklindeki kupasını 7. Meslek Komitesi Yedek Üyesi Suat Kayalp verdi. Öner Halı Saha Sahibi Sadettin Öner’in plaketini Fatih Endüstri Meslek Lisesi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Başkanı Demir Ali Öztürk’e verirken, Doğalgazcıların toplam 125 maçını yöneten Hakem Tarkan Kiraz’ın plaketini Ferroli Bölge Sakarya Bölge Bayisi İşadamı Taner Aş, Gazeteci Levent Candan’ın plaketini ise SATSO Meclis ve 7. Meslek Komitesi Üyesi Alican Dalkan verdi.

EREN ISI: 10
CİHAN TESİSAT: 1

Yer: Öner Halı Saha.
Eren Isı: Zeki, Cihat Emre, Serkan, Suat, Arif, Seyit, Alifuat, Sedat.
Cihan: Tuncer, Hakan, Doğan, Semih, Mustafa, Ömer, Gökhan, Vedat, Onur, Okan.
Goller: Suat 5, Ali Fuat 4, Cihat Emre 1 (Eren Isı); Onur 1 (Cihan Tesisat)

HAKİŞ DOĞALGAZ: 21
EMSA MÜHENDİLİK: 11

Yer: Öner Halı Saha.
Hakiş: Gökhan, Serkan, Adem, Mehmet Bilgen, Uygun, Mehmet Mergen, Murat, Fatih, Burak.
Emsa: Rıdvan, Emre, Adem, Samet, Hüseyin, Haktan, Haluk, Recep, Kamil.
Goller: Uygun 14, Murat 3, Adem 2, Mehmet Bilgen 1, Mehmet Mergen 1 (Hakiş); Haktan 4, Adem 3, Haluk 2, Emre 1, Rıdvan 1 P. (Emsa Mühendislik)

GOL KRALLIĞI;                                                                                               

26 Uygun (Hakiş)
18 Suat (Eren Isı) 
14 Ali Fuat (Eren Isı) 
9 Semih (Cihan Tesisat)

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]