Doğalgaz, Yine Can Aldı: Bir Bebek Hayatını Kaybetti

Sakarya'da doğalgaz zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan bir bebek hayatını kaybederken, annenin tedavisi ise sürüyor.  

Edinilen bilgiye göre, olay bugün saat 10.00 sıralarında Camili mahallesi 1. Etap 1554 Ada G-1 Blok No: 7'de meydana geldi. İddiaya göre, 1 yaşındaki bebeği Bayram Ali'ye banyo yaptıran Bilgihan Yıldırım Engür (30), midesinin bulandığını ve başının döndüğünü eşi Hasan Ali Engür'e (30) söyledi. Bebek, eve çağrılan 112 acil servis ambulansıyla, anne Bilgihan Yıldırım Engür ise eşi tarafından otomobille Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen bebek Bayram Ali hayatını kaybetti. Anne Bilgihan Yıldırım Engür'ün tedavisi ise sürüyor. 

Adapazarı Gaz Dağıtım Anonim Şirketi (AGDAŞ) Genel Müdürü Kenan Demir ve şirket görevlileri, Engür'ün ailesinin evine gelerek incelemelerde bulundu. Polis ekipleri de evde incelemeler yaptı. Zehirlenmeyle ilgili açıklama yapan AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, "Ne olduğunu biz de şu anda bilmiyoruz. Ekiplerimiz inceleme yapacak. Baca ile ilgili gazla ilgili gereken açıklamayı daha sonra yapacağız" dedi.  

Komşular ise, olayla ilgili fazla bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]