Doğalgaz İçin Kazılan Yolların Büyük Kısmı Asfaltlandı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, doğalgaz çalışmalarıyla bozulan yolların yeniden onarılması çalışmalarının sona yaklaştığını söyledi. Dişli, kalan yerlerin de bir an önce yapılacağını kaydetti.

Dişli, Fen İşleri'nde çalışan işçilerle bir araya geldi. Belediyenin Teknik İşler Birimi'nin bahçesinde toplanan işçileri ziyaret eden Dişli, tavuk ızgara ikram etti. Dişli, doğalgaz sonrası bozulan yolların tamiratının büyük oranda bitmesi nedeniyle işçilere teşekkür etti.

"İnsanların rahat etmesi önceliğimizdir." diyen Dişli "Şehrimizde doğalgazın yaygınlaşması mutluluk vericidir, bu konuda bize ne düşüyorsa onu yapmaya gayret ediyoruz. Geniş çaplı bir çalışma yapıldı, o nedenle birçok sokağımız tahrip edilmek zorunda kaldı. Bizler de hızla bu sokaklardaki çalışmaları yaptık ve kış şartları bastırmadan birkaç sokaktaki eksiklikler hariç yol ve kaldırım tamiratlarını tamamladık. Bu gayretinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Adapazarı Belediyesi ekipleri doğalgaz tarafından bozulan yol ve kaldırımların tamiratları için 25 bin ton asfalt dökerken 45 bin metrekare kilitli parke çalışması yaptı. Asfalt çalışmaları Tuzla, Yağcılar, Mithatpaşa, Sakarya, Yenigün, Papuçcular, Yenidoğan, Tepekum, Semerciler, Tığcılar, Tekeler, Yenicami, Ozanlar ve Yahyalar mahallesinde tamamlanırken, kilitli parke çalışmaları da Çukurahmediye, Yenigün, Sakarya, Tepekum, Yahyalar, Karaosman, Şeker, Orta, Tuzla ve Yenidoğan mahallelerinde tamamlandı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]