Doğal Gazda Her Yol Tasarrufa Çıkar

AGDAŞ, “Doğal Gazda Her Yol Tasarrufa Çıkar” isimli yeni kampanyasını başlattı.

Doğal gaz çoğumuzun hayatında vazgeçilmez bir enerji olma özelliğini korumaya devam ederken, şehirdeki doğal gaz kullanıcı sayısı da gün geçtikçe hızla artmaya devam ediyor. Şehrin doğal gaz arzını sağlayan AGDAŞ, yılın belirli dönemlerindeki taksit kampanyalarıyla çeşitli sebeplerden dolayı henüz doğal gaz kullanmayan müşterilerine yönelik kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bağlantı bedeli ödemelerinde taksit uygulaması başlatan AGDAŞ, 2015 yılında bağlantı bedeli ödemelerinde 6 taksit ödeme fırsatı sunuyor.

AGDAŞ bağlantı bedeli ödemelerinde her yıl belirli dönemlerde taksit kampanyaları düzenlerken, aboneler güvence bedeli ödemelerini uzun yıllardır değişmeyen 2 taksit uygulaması ile ödemekteydiler. Üstelik eski dönemlerde düzenlenen güvence bedeline 2 taksit seçeneği sadece ilk kez doğal gaz açımı gerçekleştiren aboneler için geçerliydi.

2015 yılında birçok yeni uygulamayı müşterilerinin hizmetine sunan AGDAŞ, uzun yıllar önce uygulamaya aldığı güvence bedeline 4 taksit uygulamasını, 2015 yılında da uygulama kararı aldı. Üstelik anlaşmalı bankaların kredi kartları kapsamında uygulanacak 4 taksit uygulaması tekrar açımlar için de geçerli olacaktır.

Doğal Gaz Her Koşulda Kazandırıyor.

Doğal gaz birçok seçenekle kullanılabiliyor. Örneğin; bir abone kombide doğal gaz kullanıp tüm ihtiyaçlarını doğal gaz ile karşılarken, farklı bir abone ise sadece ocağında doğal gaz kullanabiliyor. Aboneler farklı alanlarda doğal gaz kullanarak, çeşitli tasarruf oranları ile bütçelerini zorlamadan doğal gaz kullanımının ayrıcalığını yaşamaktadırlar.

Yapılan araştırmalar doğrultusunda bir kişinin kombi kullanımında ortalama yıllık tasarrufu 1.434 TL, soba, ocak ve şofben kullanımında ortalama yıllık tasarrufu 1.709 TL, ocak ve şofben kullanımında ortalama yıllık tasarrufu 1.024 TL, ocakta doğal gaz kullanımında ortalama yıllık tasarrufu 442 TL olarak belirlenmiştir.

Mobil Vezne Kapınıza Gelen Büyük Bir Fırsat

AGDAŞ 2015 yılında Mobil Vezne hizmetinin daha geniş kitlelere hizmet vermesini hedeflemektedir. Bu doğrultuda yeni bir hizmet başlatılmış ve 10 abonelik sözü veren mahalle / site sakinlerine Mobil Vezne hizmetiyle kapıda abonelik ayrıcalığı sunulmaktadır. Bu hizmetten faydalanmak isteyen müşteriler ise 444 54 99 numaralı AGDAŞ Çağrı Merkezini arayarak, mobil vezne randevusu ve konuya yönelik bilgi alabiliyorlar.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]