Doğa’nın Çocukları “ADA”da Buluştu

Sakarya Doğa Koleji; hafta sonu ADA AVM’de “Çocuk Gözüyle Doğa” adlı muhteşem bir etkinlik düzenledi. Göz taramasının da yapıldığı ilk etkinlikte; havuç suyu da ikram edildi.

ADA’DA BİR HAFTA SONU

Sakarya'nın saygın eğitim kurumlarından ÖSEK olarak faaliyet gösteren, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılı itibariyle doğa ile iç içe olan yeni ismi ile Sakarya’ya merhaba diyecek ve 4 yaştan lise sonuna kadar eğitim veren Doğa Koleji; hafta sonu Ada Alışveriş Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenledi.

ÇOCUK GÖZÜYLE DOĞA

Sakarya Doğa Koleji’nin “Çocuk Gözüyle Doğa” standında buluşan çocuklar, kendilerine verilen rengarenk kalem ve boyalarla, kendi gözleriyle gördükleri doğayı, resme döktü. ADA AVM’de i,ki gün süren etkinlikte çocuklar ayrıca, gördükleri doğanın güzelliğini, seramikte uygulamaya çalıştı.

GÖZ TARAMASI VE HAVUÇ

Doğa Koleji tarafından, Ada Tıp  Hastanesi işbirliğinde ücretsiz olarak göz taramasının yapılarak, göz sağlığı hakkında bilgilerin de verildiği etkinlikte; rengarenk tavşan kıyafeti giyen çocuklar tarafından da davetlilere ‘Havuç suyu’ ikram edildi. Doğa Koleji’nin yönetim ve   öğretmenleri, ilk etkinliklerini düzenlemenin mutluluğunu yaşadı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]