Dizi oyuncusu Yenimahalle'ye hayran kaldı

Dizi oyuncusu Mürüvvet Kurt, çekimler için geldiği Karasu Yenimahalle’ye hayran kaldı.

Karasu İlçesi Yenimahalle’ye gelen, Fatih Harbiye dizisinde Şehriban rolünde oynayan, Münevver Kurt bölgenin doğasına hayran kaldığını söyledi. Yıllardır yöreye gelmeyi arzuladığını ifade eden Kurt: “Güzelliğini tarif ederken gereken bütün kelimeleri arka arkaya koysanız dünyanın en güzel coğrafyasında olduğunuzu anlatmaya çalışırsınız. Gerçekten yıllardır ben buraya geliş programımı uygulamayadım. Ama sonuçta bu güne kısmetmiş. Ülkenin her tarafı bir cennet; bunu kabul ediyoruz. Ama cennet bir de baş köşeler vardır. İşte burası da o baş köşelerden birisidir” dedi.
 
Bugüne kadar bakir kalmış bu muhteşem doğada yapılabilecek en önemli şey turizmdir. Diyen Oyuncu Kurt, "Bu konuda bir sanatçı olarak, bizim üstümüze düşen bir görev varsa bunuda yapmaya hazırız. Dünyanın birçok yerinde tatilciler sıcaktan bunalır yanarken burada mis gibi tertemiz bir hava ve serin esen rüzgâr ve hatta kazak giyme durumunuz bile olabilmektedir. Ben Türkiye’nin birçok yerini gezdim. Ama dünyada bu kadar güzel bir yer yok. Burası İsviçre’den bile güzel. Buraya kim gelirse gelsin buradaki güzelliği asla unutamaz. Bunun en somut örneğini Karasu’da görüyoruz ve yaşıyoruz. Burada kaldığım sürede Acanlar Longozu, Maden deresi ve Sakarya nehrinin Karadeniz”le buluştuğu yer olan Yenimahalle’yi gezerek hayran kaldım" diye konuştu.

Fatih Harbiye Dizi oyuncusu Mürüvvet Kurt, hafta sonu geldiği Karasu İlçesinde yapılan çekimlerin sonunda Yenimahalle\'de bulunan Cafe Seramico\'da akşam yemeğini yedi ve ardından çok özel olan közde yapılan Türk kahvesi içti. Yemeğin ardından Cafe Seramico işletmecisi İbrahim Bayrak, günün anısına oyuncuya seramik üzerine yapılmış kendi resmini verdi. Seramik üzerine yapılan resmi gören güzel oyuncu çok duygulandı ve işletme sahibi İbrahim Bayraktar”a teşekkür etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]