Dişli, "Seçime mi gidiyoruz, savaşa mı belli değil"

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü nedeniyle Ernaz Tesisleri’nde bir gece düzenlendi.

Gecede konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, son süreçte herkesi duyarlı olmaya davet etti.

Ernaz Tesisleri’nde düzenlenen geceye Adapazarı belediye Başkanı Süleyman Dişli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Eğitim-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Özkan,Bem-Memur-Sen İl Temsilcisi ve Bem-Birsen Sakarya Şube Başkanı Ahmet Öksüzali ile çok sayıda öğretmen katıldı.

"Önce devlet"

Eğitim-BirSen Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Özkan, sendikalarının politika gereği her türlü vesayetle mücadele içinde olduğunu belirterek, “Sendikamız Türkiye üzerine oynanmak istenen her türlü oyun oynayan ard niyetlilerin oyununu bozmuştur. Bizim için devletin birliği başta gelmektedir. Her zaman her yerde milli iradenin yanında darbe ve darbecilerin karşısında olduk. Son dönemlerde çıkan olaylarda Türkiye kaybetti. O nedenle Eğitim-Birsen hep bu tür olayların karşısında olmuştur”dedi.

"Memleketini seven eğitimciler"

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli yaptığı konuşmada İstiklal Marşı\'nın Kabulü gibi anlamlı bir günde eğitimcilerle  birlikte olmaktan duyduğu mutluğunu ifade ederek İstiklal Marşı’nın Türk Milletinin en önemli manevi değeri olduğunu ifade etti. Tüm Memur-Sen üyelerini tebrik eden Başkan Dişli, “Sizler gibi memleketini seven sivil toplum örgütlerine ne kadar ihtiyaç olduğunu şu dönemlerde daha iyi anlıyoruz. Ülke ekonomimiz tam refaha kavuşurken ülkenin tüm borçları ödenmişken birileri çıkıyor ülkenin huzurunu bozmaya çalışıyor. Seçime mi gidiyoruz savaşa mı belli değil. Sizin gibi olaylara duyarlı devletin yanında olan sivil toplum örgütleri de bize güç katıyor. Seçim artık yerel seçimden çıktı. O nedenle oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Vurarak, kırarak birilerine zarar vererek bir adım ilerleyemeyiz.Bu nedenle herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]