Dişli, "Paydaş belediyecilik anlayışı ile hizmet ettik"

AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Süleyman Dişli seçim ziyaretleri çerçevesinde beraberindeki heyetle birlikte Sakarya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Genç, Levent Ali Kopal ve Nihat Yılmaz hazır bulundu. Başkan Süleyman Dişli Sakarya Ticaret Borsasının kentle ilgili çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, borsa tarafından hayata geçirilen laboratuvar ve canlı hayvan park pazar yerinin kente kazandırılmasının önemli çalışmalar olduğunu kaydetti. Başkan Dişli, “Göreve geldiğimiz günden itibaren paydaş belediyecilik anlayışı ile Adapazarı’na hizmet ettik. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile önemli projelere imza attık. Çalışmalarımızda bize yardımcı olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de sizlerle yürütebileceğimiz projelerde yer almak istiyoruz. Borsa ve diğer STK’larla birlikte çalışıp ilçe için iyi bir sinerji yaratmaya talibiz, sizlerden aldığımız güçle kentin gelişimi için birlikte çözüm üreteceğimize inanıyoruz” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız üçüncü dönemdir ilçemizde birlik ve beraberlik anlayışıyla güzel projelere imza attı. Kent için yapılan güzel çalışmalar milletimiz tarafından da takdir görüyor. Bundan sonraki süreçte Başkanımıza hizmet adına çıkılan bu süreçte başarılar diliyoruz. Seçimin demokratik zarafete yakışır bir ortamda geçmesini arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette Cevdet Mete fiziki alt yapısı, üstyapısı, soysal kültürel yapısıyla gelişen Adapazarı’nda stratejik öneme sahip olan tarım arazilerinin korunması noktasında çok hassas davranılması gerektiğini belirtti. Tarımsal üretim için önemli olan mutlak tarım arazilerinin, başıboş, plansız kullanımının önlenmesi hususunda projelerin hayata geçirilmesi hususunda yerel yönetimlere önemli görevler düştüğünü ifade eden Mete, sorun ve sıkıntılarının çözüm aşamasında yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik içinde yapılacak her türlü çalışmada Sakarya Ticaret Borsası olarak desteğe hazır olduklarının altını çizdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]