Dinamizminize İhtiyacımız Var

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve AK Parti Akyazı Belediye Başkan Adayı Yaşar Yazıcı ile birlikte AK Parti Akyazı Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıya katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda gençlere hitap eden Başkan Zeki Toçğoğlu, gençlerin fikirlerine her zaman ihtiyaç duyduklarını söyledi. Başkan Toçoğlu, “Bizim gençlerimizin dinamizmine her zaman ihtiyacımız var. Geleceğin Sakarya’sını geleceğin Türkiye’sini gençlerimizle birlikte kuracağız. Fikirleriniz bizim için çok önemli. Ne olursa olsun fikirlerinizi bizimle paylaşın. Önerilerinizi her zaman dinleyeceğimizi, önerilerinizi dikkate alacağımızı lütfen bilin” dedi. AK Parti gençliğine de değinen Zeki Toçoğlu, “AK Parti gençliği duruşuyla, çalışmalarıyla, fikirleri ile örnek bir gençliktir. Partimizin yükünü siz gençlerimiz omuzluyorsunuz. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım’da bir konuşma yaptı. Akyazı’da bir seçim olacağını ve bunun için gençlere büyük iş düştüğünü ifade eden Yıldırım, AK Parti olarak bu seçimi kazanacaklarını, bunun için tüm hızıyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi. AK Parti Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, “Gençlerimizin bizim için ne kadar önemli olduğunu söylememe gerek yok. İnşallah önümüzdeki seçimleri sizlerin gayreti ile kazanacağız” dedi.

AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı Başkanı Osman Karaoğlu’da bir konuşma yaparak, AK Parti gençliğinin her zaman örnek olduğunu dile getirdi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]