Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Sakarya'da

Sakarya Müftülüğü\'nün organizasyonuyla gerçekleştirilen ‘Fetva Usûlü ve Güncek Fıkhî Problemler’ Toplantısı, Sakarya Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapıldı.

Programa Konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar, Sakarya Müftülüğü Konferans Salonu’ndaki Güncel Meseleler Toplantısı’nda Sakarya’da genelinde görev yapan ilçe müftüleri, vaizler, uzmanlar ile doktora ve yüksek lisans eğitimi yapan din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’nin açılış konuşmasıyla başlayan Programda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar, salonda hazır bulunan davetlilere hitaben bir konuşma yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Kayapınar’ın yaptığı sunumun ardından ise programda soru – cevap bölümüne geçildi. Sakarya Müftüsü İlyas Serenli’nin moderatörlüğünde gerçekleşen bu bölümde, Sakarya genelinde görev yapan davetlilerin sordukları sorulara Dr. Hüseyin Kayapınar’ın verdiği aydınlatıcı bilgiler ve net cevaplar dikkat çekti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]