Din görevlileri, bu turnuvada buluştu

Akyazı Din Görevlileri Derneğince geleneksel hale getirilen yaz kuran kursları arasında halı saha turnuvaları bu senede Hasan Akcan’nın da katılımıyla başladı.

Her zaman sporu destekleyen ve sporcunun yanında olan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan turnuvayı düzenleyen Din Görevlilerine ve öğrencilere başarılar diledi. Akyazı’dan 21 takım ve 350 civarında sporcunun katıldığı organizasyonu Akyazı Din Görevlileri gerçekleştirmekte ve Sporcu çocuklarımızın formaları, topları, halı saha ücretleri ve birçok ihtiyacını Akyazı Belediyesi tarafından karşınıyor.

Akyazı Din Görevlileri Dernek Başkanı Recep Kırlak, “Amacımız çocuklarımıza Kuran’ı Kerim eğitiminin yanında, spor etkinliklerini de beraber tüm Akyazı civarındaki gençlerimizi birbirleriyle tanışıp kaynaştırmaktır. Ayrıca dernek olarak yapmış olduğumuz bütün organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Hasan Akcan’a din görevlileri ve çocuklar adına çok teşekkür ediyor ve bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise yaptı açıklamada, “Yaz aylarında öğrencilerimiz ile ilgilenerek onlara Kuranı Kerim ve dini bilgiler eğitimi veren, hocalarımızın gerçekleştirmiş oldukları önemli vazifelere bir yenisini daha ekleyerek çocuklarımızın sportif yönleri ve gelişimleri ile de ilgilenmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Akyazı Belediyesi olarak, sporun her dalına destek vermeye çalışıyoruz. Bu turnuvaya da, hocalarımıza ve öğrencilerimize destek oluyoruz. Her zaman yanlarındayız ve yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]