Dikmenliler gelenekselleşen gecelerinde buluştu

Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği gece Sultanbeyli semazen yapıldı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışmagecesi yoğun katılım ile Sultanbeyli semazen salonunda gerçekleşti. Sunuculuğunu Erol Yanık’ın yaptığı gece Kemence sanatçısı Atilla İlerin ‘in sahne almasıyla başladı
 Geceye yöresel sanatçılardan, Atilla İlerin, Emre Sarıca, Serdar Sarı, Leyla Demirbağ ,Güzel Esma ,Meryem Akyüz ,Sait Uçar katıldı.

Dikmen Mahallesi ve misafirlerin bir araya gelip kaynaşmaları ve tanışmalarıyla devam eden Hendek Dikmen Köyü dayanışma yardımlaşma gecesine; CHP Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal ,AKP Milletvekili Aday Adayı Osman Köse , MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ,Hendek Belediyesi Meclis üyesi Vural tutkun ,CHP Hendek  Belediye Başkan Adayı Selami Karakadı ,Tüm tuzla belediye çalışanları genel Müdürü Saadettin Yazıcı ,Emekli Lise Müd Yakup Ak ,Dokurcun Karadenizliler Der Baş Metin Gözdağı ,Dikmen Mahallesi Münübüscüler Koop Başkanı Vahap Ulusoy ,Sarılar fındık Adnan Demir ,Dokurcun Dernek Yöneticisi  Lütvü Gözdağı ,Dokurcun Orman işletmesi Koop Baş İdris Can ,Pala Yemek İlhan Pala ,Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bayka ,CHP il Delegesi Ömer Dikmen ,Avrupa Yakası Düzceliler Dernek Başkanı Arif Gelir ,Mustafa Tokul Tok Mobilya ,Hendek Gündem Kadir Kazın ,Karabük BRTV Şeref Kara , Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ,Dikmen Orman Koop Başkanı Ergin Akdağ Şalpazarı Federasyon Başkanı Erol Yanık  ve Hendek Dikmen mahallesi halkı katıldı.

Hendek AKP’den geceye hiçbir temsilcinin katılmaması dikkatlerden kaçmadı
Dikmen Mahallesi  halkının yoğun ilgi gösterdiği geceye kilometrelerce uzaklıktan gelmeleri ve birbirlerini yalnız bırakmamaları dikkat çekti. Yöresel sanatçıların ezgileri ile horonlar oynayan misafirler, birbirleri ile hasret giderme fırsatı buldu.

Hendek Dikmen Köyü Dernek Başkanı Muhammet Kıt yaptığı konuşmada, bizleri gecemizde yalnız bırakmayan tüm dostlarımız ve Dikmen Mahallesi halkına , gelmek isteyipte gelemeyen tüm dostlarımıza  teşekkür ediyoruz.
Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Dayanışma gecemizi geleneksel hale getirerek gelecek nesiller için devamını sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda gecede emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimize, gecemize katkıda bulunan tüm sponsorlarımıza ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum dedi.

Gecede Dikmen Mahallesine emeği geçen Haydar iş ve Hasan Gözetici ye birer plaket verilerek yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür edildi.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden gece, gurbette bulunan köylülerin hasret gidermeleri, birlik ve beraberliklerini pekiştirmeleri ile son buldu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]