Dibe Vuran Sakaryaspor'ın Son Şansı

Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü Engin İpekoğlu, futboldaki kariyerini Sakaryaspor'a borçlu olduğunu belirterek, "Ben Engin İpekoğlu olduysam, bunda en büyük pay Sakaryaspor'undur. Bundan dolayı sana ihtiyacımız var dendiğinde parayı hiç konuşmadan kabul ettim" dedi.  

Bank Asya 1. Lig'de son sırada bulunan Sakaryaspor'la anlaşan teknik direktör Engin İpekoğlu, bugün Rüstemler Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi. Sakaryaspor'un bulunabileceği en kötü durumda olduğunu belirten teknik direktör Engin İpekoğlu, "Sakaryaspor'un durumu ortada. Ancak Sakaryaspor, gelecek haftalarda yukarıya çıkacak. Buna inanmasaydım görevi kabul etmezdim. Takımda daha önce Süper Lig'de forma giyen birçok oyuncu var. Ancak art arda gelen yenilgilerden dolayı oyuncuların özgüveni kaybolmuş. Karabükspor maçı bu açından önemli. Galibiyet alırsak çıkışımız başlayacak" dedi.

Para İkinci Planda

Futbolda yaptığı kariyerini Sakaryaspor'a borçlu olduğunu söyleyen Engin İpekoğlu, "Ben Engin İpekoğlu olduysam, bunda en büyük pay Sakaryaspor'undur. Bundan dolayı sana ihtiyacımız var dendiğinde parayı hiç konuşmadan kabul ettim. Sakaryaspor söz konusu olunca para ikinci planda kalır. Geçenlerde bir gazetede çıkan parada anlaşamadılar haberi çok üzdü. Ben para dahi konuşmadım" dedi.

Affedilen Oyuncular Olabilir

Aralarında golcü Taner Demirbaş'ın da bulunduğu kadro dışı bırakılan 5 oyuncunun affedilmesiyle ilgili bir soruya Engin İpekoğlu, "Görüşmemizde Başkan Bülent Yılmaz'a kadro dışı kalan oyuncuları affetme yetkin var mı diye sordum. O da yetki sende dedi. Karabükspor maçından sonra bu oyuncularla görüşeceğiz. Belki hepsi affedilir belki de 2-3 tanesi" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]