Devlet Bahçeli'ye anlamlı hediye...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli\'ye Gümüşhane\'de 1952 model Willys Wagon marka 54 plakalı jip hediye edildi.

Nostaljik araçlara olan merakıyla bilinen MHP liderine otelin bahçesinde bulunan Mehmet Kızılet\'e (58) ait 1952 model Willys Wagon marka jip gösterildi. Bayburt mitingi için Gümüşhane\'den hareket edeceği sırada otel bahçesine gelen ve üzeri üç hilallerle süslenen aracı inceleyen Bahçeli, sahibi Mehmet Kızılet\'le bir süre görüştü. Araç sahibine aracın bakımlı olup olmadığını vurgulamak için "Ankara\'ya gelir mi?" sorusunu yönelten ve olumlu cevap alan Bahçeli\'nin korumaları ise Kızılet\'in telefon numarasını aldı. Aracın önünde sahibi ve partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli daha sonra aracına binerek Bayburt\'a hareket etti.

Daha önce babası ve amcasına ait iki tane daha bu tür araçları olduğunu kaydeden Kızılet, "Çocukluğumdan beri nostaljiye hevesim vardı. 5 yıldır bu araba bende. Sayın Bahçeli\'ye hediye ettim. Telefonlarımı aldılar. Eğer isterlerse götüreceğim" şeklinde konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]