Devlet Bahçeli, Sert Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına tepki göstererek, "İki partinin belediye başkan adayı nasıl hizmet sunacağını anlatmak yerine, birbirlerini karalayarak, birbirlerini kötüleyerek, birbirlerini suçlayarak seçilmeye çalışıyor. Hiç Türkiye'de kardeşlik bağlarının tehlikeye düştüğünü gündeme getiren yok" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya'da partisinin belediye başkan adayını tanıtma toplantısına katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu tanıtım toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, "İşte bazıları belediye başkanı ilan ediyor daha ertesi gün iki partinin belediye başkan adayı nasıl hizmet sunacağını anlatmak yerine birbirlerini karalayarak, birbirlerini kötüleyerek, birbirlerini suçlayarak, bu gerilim stratejisini gündeme taşımak suretiyle Türkiye'de iki parti iki aday var formülünü birilerinin güdümüyle Türkiye'de yeniden uygulamaya geçiriyorlar. Görüyorsunuz daha Bismillah İstanbul'da biri ilan edilmiş birisi de dün ilan edilmiş. Televizyonu açtıklarınızda bu ikisinin çatışmalarını gösteriyorlar. Efendim çizme giydin mi? İstanbul'da kaybolur musun? Şu mudur bu mudur? Memleketin bölünmesini, kardeşliğin tehlikeye düştüğünü, Türkiye'deki yoksulluğu, işsizliği gündeme getirerek, birlik beraberliğin yaşatılmasını isteyen yok. Böyle bir anlayış olabilir mi? Bunun için Milliyetçi Hareket Partisi'ne acilen ihtiyaç olduğunu anlatan Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi de acilen ikitdar olmaya mahkumdur. Bundan dolayı bu seçimler bizim için önemlidir" ifadelerini kullandı.
Sana Ne Ülkücülerden?

Bazılarının ülkücüleri sokağa çekmek istediğini belirten Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: "Milliyetçi Hareket Partisi sokakta değil iktidarda olmalıdır. Bazı çevreler hala tahrik ediyor. Efendim nerede bu ülkücüler? Bunu söylüyor, öbür taraftan AKP ile karanlık sokaklarda kol kola geziyor. Sana ne ülkücünün nerede olduğu. Ülkücü burada görevinin başındadır. Ülkücü mahalli idareden aldığı güçle geleceğin iktidarını izini sürmeye ve önümüzdeki genel seçimlerde de Cenabı Allah'ın büyük lüftü ve milletimizin teveccühüyle tek başına iktidar olmaya taliptir. Aziz dava arkadaşlarım bu da hakkımız olsa gerekir."
Bu Gidişat İyi Değil

Eskiden emperyalistlerin günümüzde küresel güçlerin kendilerine engel olacağını bildiği MHP iktidarını engellediğini belirten Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Artık başkalarının oyununu bozmak lazım. İşte bunların nasıl oyun oynadığını görüyorsunuz. Bunlar için hiç bir ölçü kalmamış. Bu nasıl bir anlayış. Bu nasıl bir kibir. Bu ne kadar büyük bir hırstır. Onun için AKP'lilere de sesleniyorum. Bu gidişat hayra işaret değil. Kendimize çeki düzen vermek için Tayyip Erdoğan Bey'e biraz uyarı yapmak ayaklarını yere bastırmak lazımdır. Yoksa sayın Başbakan ya hava alanında ya havada veya başka ülkelerde dolanıp duruyor, oralardan ülkeye yönetmeye kalkıyor. Bundan dolayı bu seçimlerde AKP oy kaybetmeli. Bu seçimlerde AKP'nin alternatifini ortaya koymalı." 
Ardından belediye başkan adayları kürsüye gelerek Devlet Bahçeli ile toplu fotoğraf çektirdi. Bahçeli, partisinin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Toçoğlu'nun amcasının oğlu AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeki Toçoğlu'nu  
MHP'ye davet etti. 
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]