Dev Kitap Kumbarası Açılışı Yapıldı!

Adapazarı Belediyesi tarafından belediye önünde kurulan 2 metre büyüklüğündeki dev oyuncak ve kitap kumbarasının açılışı Bilgievi öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.

Açılış törenine katılan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, dev oyuncak ve kitap kumbarasına ilk kitap ve oyuncakları çocuklarla birlikte attı. Açılış öncesinde Adapazarı Belediyesi Bilgievi öğrencileriyle sohbet eden Başkan Süleyman Dişli, sorumlu bir neslin yetişmesi için çocukların böyle toplumsal olaylara destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Dişli, “Adapazarı Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlatmış olduğumuz kitap ve oyuncak kumbarası ile ihtiyaç sahibi çocuklara kitap ve oyuncak toplanacak. Okumak isteyip de kitap bulamayan ve oyuncak alamayan kardeşlerimize bir destek için bu uygulamayı hayata geçirdik. Bu projemizle oyuncak ve kitap  alma imkanı bulamayan çocuklara katkı sağlamış olacağız.”dedi. Başkan Dişli, kumbaranın açılış kurdelesini keserek  ilk kitap ve oyuncakları çocuklarla birlikte attı. Adapazarı Belediyesi tarafından başlatılan projeyle evlerde kullanılmayan raflarda bekleyen kitap ve oyuncaklar kumbaraya atılarak ihtiyaç olan yerlere ulaştırılacak.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]