Dershane hırsızları yakalandı!

Adapazarı İlçesi\'nde, bir dershaneden yedi projeksiyon cihazı, beş kumanda, cep telefonu, 3 LCD masaüstü monitör, 3 masaüstü bilgisayar kasası ve güvenlik kamerası kayıt cihazını çalan iki kişi yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çaldıkları malları satmaya çalışırken suçüstü yakalanan G.A. (20) ve O.K. (19) isimli iki zanlı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ndeki ilk sorgularının ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkarıldıkları sağlık kontrolü sonrası adliyeye sevk edildi.

Geçen Salı gecesi, Adapazarı Kent Merkezi'ndeki özel bir dershaneye giren 2 kişi, toplam değerleri 20 bin lirayı bulan 7 projeksiyon cihazı, 3 LCD monitör 7 dizüstü bilgisayar ve 3 masaüstü bilgisayarı çalıp, kaçtı.

Sabah saatlerinde hırsızlığın ortaya çıkmasının ardından araştırma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde 2 şüphelinin gece karanlığında ellerinde bilgisayarlar ve projeksiyon cihazlarıyla yürüdüklerini tespit etti. Daha sonra bu kişilerin, poliste suç kayıtları bulunan ikisi de 20 yaşındaki G. A. ve O. K. olduğu saptandı. Polis, 2 şüpheliden O. K.'yı dün gece evinde yakalayıp gözaltına aldı. Evde yapılan aramada da çalıntı malların bir bölümü bulundu.

Uyuşturucu kullanmak suçundan da suç kaydı bulunan O. K.'nın, arkadaşıyla birlikte uyuşturucu parası için hırsızlık yaptıklarını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili olarak diğer şüpheli G. A.'nın yakalanması için de araştırmalar sürdürülüyor.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]