Dernek Başkanları Projeleri Yerinde İnceledi

Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu'na bağlı Sakarya'daki cami derneklerinin başkanları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini gezdi. Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projeleri yerinde inceleyen dernek başkanları, gezi sonrasında Başkan Aziz Duran tarafından Orman Park'ta ağırlandı.

Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu'na bağlı Sakarya'daki cami derneklerinin başkanları Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri arasında yer alan AKM Tiyatro Salonu, Vilayet Meydanı, Yeraltı Otoparkı, Kent Park, Sabahattin Zaim Bulvarı, Katı Atık Depolama Tesisi, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Mollaköy Göletleri - Çark Deresi Bağlantı Bölgesi, 3. Giriş Yolu, Karaman Atık Su Arıtma Tesisleri, Çark Deresi Yürüyüş Yolu ve Orman Parkı gezdi.

Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden bilgi alan dernek başkanları daha sonra Orman Park'ta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran tarafından ağırlandı. Kendilerini misafir ettiği için Başkan Duran'a teşekkür eden ve Büyükşehir Belediyesi'nin Sakarya'da çok önemli hizmetlere imza attığını söyleyen Cami ve Kur'an Kursları Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, “Bu gezi çok faydalı oldu. Bildiğimiz fakat görmediğimiz birçok yer vardı, onları görme imkanına sahip olduk. Sakarya her yönden gelişiyor. Büyükşehir Belediyesi çok önemli projelere imza atmış. Bu güzel projeleri hayata geçiren ve bizleri misafir eden Başkanımız Aziz Duran'a şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]