Denizde kaybolan gurbetçi, 4 gündür bulunamıyor

Almanya’dan ailesi ile birlikte Karasu ilçesindeki yazlıklarına tatile gelen ve girdiği denizde kaybolan gencin arama çalışmaları 4’üncü gününde de devam ediyor.

SATSO Meclis Üyesi Turgay Çelik ve Adapazarı Ziraat Odası Meclis Üyesi İsmail Yolvermez’in yeğeni olan 37 yaşındaki İlhan Çelik, Perşembe günü girdiği denizde dalgalar arasında sahil şeridinde gözlerden kaybolmuştu.

Karasu İlçesinde 5 Eylül Perşembe günü serinlemek için Karadeniz’e giren ve dalgalara kapılarak kaybolan 37 yaşındaki İlhan Çelik\'i arama çalışmaları devam ediyor. Bölgeye gelen dalgıçlar ve sahil güvenlik görevlileri 4 bir koldan arama çalışması yaparken talihsiz gence hala ulaşılamadı.

Ailesi ile birlikte yaşadıkları Almanya’dan yazlıklarının bulunduğu Karasu’ya tatile gelen ve Perşembe günü denize giren İlhan Çelik’in çok iyi yüzme bildiği ve gün boyunca yüzdüğü öğrenildi. Saat 15.00 civarlarında ailesinin ‘hadi toparlanıp gidelim’ demesi üzerine ‘son bir kez daha yüzeyim öyle gidelim’ dediği öğrenilen İlhan Çelik henüz kıyıdayken gelen bir dalga ile alabora olarak gözlerden kayboldu. Perşembe gününden bu yana yapılan aralıksız çalışmalara rağmen 37 yaşındaki İlhan Çelik’e hala ulaşılamadı. İlhan Çelik’in amcası olan SATSO Meclis Üyesi Turgay Çelik ve dayısı olan Adapazarı Ziraat Odası Meclis Üyesi İsmail Yorulmaz da İlhan Çelik’İn ailesi ile birlikte acılı bekleyişi sürdürüyor.

Karasu sahil şeridinde bulunan çok sayıda kum çukurundan birine saplanıp kalmış olabileceği tahmin edilen İlhan Çelik’i bulmak için çalışmalar devam ediyor.
Almanya’dan ailesiyle birlikte Sakarya’nın Karasu ilçesindeki yazlıklarına tatile gelen ve girdiği denizde kaybolan İlhan Çelik, beşinci günün sabahı bulundu. Denizde kaybolduğu alanın 500 metre ilerisinde sahil şeridinde bulunan İlhan Çelik’in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SATSO Meclis Üyesi Turgay Çelik ve Adapazarı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yolvermez’in yeğeni olan 37 yaşındaki İlhan Çelik, Perşembe günü girdiği denizde dalgalar arasında sahil şeridinde gözlerden kaybolmuştu. Talihsiz adamın cesedine, arama çalışmalarının 5’inci gününde ulaşıldı.

İlhan Çelik’in yarın (10 Eylül Salı) öğle namazını müteakiben Orhan Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
Aslen Adapazarlı olan, Almanya’dan ailesiyle birlikte Sakarya’nın Karasu ilçesindeki yazlıklarına tatile gelerek girdiği denizde kaybolan ve 5’inci gününde cesedi bulunan İlhan Çelik’in, Adapazarı Orhan Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

37 yaşındaki İlhan Çelik, geçtiğimiz Perşembe günü girdiği denizde dalgalar arasında sahil şeridinde gözlerden kaybolmuştu. Talihsiz adamın cesedine, arama çalışmalarıyla birlikte denizde kaybolduğu alanın 500 metre ilerisinde sahil şeridinde 5’inci gününde ulaşılarak, Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Çelik’in, Orhan Camii’nde kılınan cenaze namazına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ile birlikte birçok seveni katıldı.
Cenaze namazının kılınmasından sonra talihsiz gurbetçi İlhan Çelik’in cenazesi, sevenlerinin duaları eşliğinde Emirdağ mezarlığına defnedildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]