Denizbank'tan Türkiye'de Bir İlk

Denizbank ile Adapazarı Sebze ve Meyveciler Odası arasında kredi protokolü imzalandı.  

Denizbank Adapazarı Şube Müdürü Turgay Özçelik ile Adapazarı Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, oda üyelerine özel kredi protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde oda üyesi işletmelere üç aydan 36 aya kadar vade seçenekleri ve özel faiz oranları ile "Aylık Taksit Ödemeli Destek Kredisi, Teminat Mektubu, Rotatif ve Spot Kredi" imkanı sunuluyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların üyesi bulundukları odaya ya da Denizbank Adapazarı Şubesi'ne başvurmalarının yeterli olduğu belirtildi.   

Denizbank, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun birçok ürün ve hizmeti, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış şubelerinde "Turuncular" olarak lanse edilen konularında eğitimli ve uzmanlaşmış 550'yi aşkın portföy yöneticisi ile müşterilerine sunuyor.   

Türkiye'de ilk kez işletme müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye alan Denizbank İşletme Bankacılığı, gelen her kredi talebini en geç 72 saat içinde cevaplandırıyor. Hayata geçirdiği "Turizm Paketi" ve "Kırtasiye Paketi" ile Denizbank, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkanı tanıyor. Öte yandan işletmelere ihtiyaçları olan ürünleri ve bunlar için gerekli finansal çözümleri de tek seferde sunan Denizbank, "Hazır Filo" ile tüm KOBİ'lerin araçlarını Denizbank şubelerinden kiralamalarını sağlıyor.  

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]