Deniz motosikletleriyle boğulma olayları önlenecek

Karasu İlçe Merkezi\'nde ve sahile kıyısı bulunan köylerde boğulma olaylarını önlemek için Karasu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından temin edilen 2 adet Deniz Motosikleti (Jetski) Karasu Belediyesi bünyesinde görevli olan cankurtaran timlerine teslim edilerek hizmete başladı.

16 kilometrelik sahil şeridinde geçtiğimiz yaz 3 deniz motosikleti ile hizmet veren Karasu Belediyesi cankurtaran ekibi bu yaz deniz motosikleti sayısını 4’e çıkarmıştı. Karasu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından alınan 2 deniz motosikleti ile sayı 6’ya ulaşırken, boğulma vakalarında daha hızlı müdahale edilebilecek.

Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, "Deniz motorlarının göreve başlaması ile Karasu Sahili\'nde meydana gelen boğulma olaylarına daha hızlı müdahale etme imkanı olacak. Vatandaşlarımız ve ilçemize tatil için gelen herkesin denize girerken daha dikkatli olmaları yapılan ikaz ve uyarılara dikkat etmeleri gerekiyor” dedi.

Karasu Belediyesi cankurtaran timi Karasu Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından temin edilen 2 adet Deniz Motosikleti (Jetski) ile deniz motosikleti sayısını 6’ya çıkarmış oldu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]