Deniz Bisikleti Faciasının Ardından

Bindikleri deniz bisikletinin batması sonucu Poyrazlar Gölü'nde kaybolan Serdar Gürkan'ı (29) arama çalışmaları devam ediyor.  

Edinilen bilgiye göre, amca çocukları Serdar, Selçuk ve Faik Gürkan ile arkadaşları Murat Ayıkgöz, dün akşam Poyrazlar Gölü'ne pikniğe gitmiş, daha sonra göl kenarında bulunan deniz bisikletine binerek gölde gezintiye çıkmıştı. Bindikleri deniz bisikleti batınca Faik Gürkan, Selçuk Gürkan ve Ahmet Ayıköz boğulmaktan son anda kurtulurken Serdar Gürkan ise kayboldu. Sakarya Valiliği Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü dalgıçlarının dün geceden beri sürdürdüğü arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Dalgıçlar batan deniz bisikletini gölün içinde bulurken Serdar Gürkan'ı arama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar.  

Bu arada Gürkan'ın yakınları gözyaşları içinde gölün kıyısında merakla bekliyorlar. Serdar Gürkan'ın yeni evli ve 1,5 yaşında kızı olduğu ve D-100 kara yolu Bekirpaşa mevkiinde bulunan Depedro ayakkabı fabrikasının sahibinin oğlu olduğu öğrenildi. 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]