Deniz Bisikleti Can Aldı

Adapazarı ilçesinde arkadaşları ile birlikte bindikleri deniz bisikletinin batması sonucu Poyrazlar Gölü'nde kaybolan şahsın cesedi, yapılan aramalar sonunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Poyrazlar Gölü'nde, 3 gün önce amcasının oğlu ve iki arkadaşıyla birlikte bindikleri deniz bisikletinin batması sonucu gölde kaybolan Serdar Gürkan'ın (27) cesedi, yapılan aramalar sonunda bulundu. 3 gündür gölde aramalarını sürdüren Sakarya Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği'ne bağlı ekipler ile Yalova Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Timleri tarafından yapılan aramalar sonunda bugün öğle saatlerinde Gürkan'ın cesedi bulundu. Ekipler tarafından gölün içinde bulunan ceset Zodyak botla kıyıya çıkartılırken, şahsın yakınları sinir krizi geçirdiler. Serdar Gürkan'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için cenaze aracıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Serdar Gürkan\'ın, Tuğba Gürkan (25) ile evli olduğu ve 2 yaşında bir kız çocuk babası olduğu, Ordolli-Depedro ayakkabıları imalatı yapan İsmet Gürkan\'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Poyrazlar Gölü\'nde 3 gün önce meydana gelen olayda, Serdar Gürkan, pikniğe geldikleri amcasının oğlu Faik Gürkan, arkadaşları Selçuk Gümüş ve Murat Ayazgöz ile birlikte, içinde su bulunan deniz bisikletindeki suları boşalttıktan sonra aynı bisikletle göle açılmış, ardından deniz bisikletinin batması üzerine 4 kişi boğulma tehlikesi geçirmişti. Yüzerek kıyıya çıkmayı başaran Faik Gürkan, başka bir deniz bisikletiyle göle açılarak Selçuk Gümüş ve Murat Ayazgöz\'ü boğulmak üzereyken kurtarırken, Serdar Gürkan ise gölün sularında kaybolmuştu. Boğulma tehlikesi geçiren Selçuk Gümüş ve Murat Ayazgöz, Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi\'nde tedavi altına alınmıştı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]