Demiryol-İş Sendikası-Zeki Toçoğlu Kardeşliği

Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ergün Atalay, Sakarya'daki sendikaların şube başkanları ve iş adamları ile birlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Toçoğlu'nun yeni görevi nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Ergün Atalay, “Zeki Toçoğlu bundan önce Serdivan'daydı. Kendisi hizmetlerini yakinen bildiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi bundan sonra da Sakarya'ya güzel hizmetler yapacaktır. Bundan şüphemiz yok. Biz kendisini tebrik etmek için buradayız. Bundan sonraki çalışmalarında Zeki Bey'e ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” diye konuştu.

Şüphemiz Yok

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Sakarya'mızın yetiştirdiği önemli isimlerden olan Ergün Atalay ve arkadaşlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ergün bey ve arkadaşları bugüne kadarki çalışmalarımızda hep yanımızda oldular. Bundan sonrasında da yapacağımız güzel çalışmalarda yanımızda olacaklarından şüphemiz yoktur” dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]