Demircoğlu: "Dur diyeceğiz"

Sakarya’da deprem gerçeğine bir kez daha vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan Demircioğlu, “İnsanlarımız adeta bir felaketin kucağına bırakılmış durumda. Biz buna dur diyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan Demircioğlu halkla ve sivil toplum kuruluşları ile buluşmaya devam ediyor. MHP’li Demircioğlu ve beraberindekiler son olarak Sakarya Bolular Derneği\'ni ziyaret etti. Bir süre görüş alışverişinde bulunan Demircioğlu, ziyaret sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan herkese bir kez daha teşekkür eden Ahmet Tufan Demircoğlu, “Yoğun ilgi Adapazarı’nın değişim istediğinin göstergesidir. Yapılamayan hizmetlere tepkisidir. Çözümün MHP’de olduğunun göstergesidir. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Deprem gerçeğine her fırsatta vurgu yapan Demircioğlu, “Bu şehrin en önemli sorunu depremdir. Yıllardır alınmış bir önlem yok. Hala deprem görmüş çok katlılar, makyajlanmış binalar var. İnsanlarımız adeta bir felaketin kucağına bırakılmış durumda. Biz buna dur diyeceğiz” dedi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]